Merk jassen

Merk jassen

Dit artikel is volledig gericht op merkjassen. Je komt  ze overal tegen: in muziekvideo’s, op straat, misschien zelfs in jouw kast. Deze premium jassen stralen status uit. Dit is dan ook een reden voor velen om deze jassen te dragen. Of je vindt ze gewoon mooi, dat kan ook natuurlijk. Ben je nu voor of tegen de status jassen, je blijft ze tegenkomen en in dit artikel leer je de premium merken kennen. In dit artikel zullen de duurste merken behandeld worden, maar ook de merken die status hebben en een stuk goedkoper zijn.

Premium jassen

Premium jassen, de crème de la crème van jassen. Het duurste van het duurste en vaak gaat het alleen om status. Deze jassen stralen macht en rijkdom uit. Hierdoor is het interessant voor velen om deze jassen aan te schaffen. Hier drie voorbeelden van dit soort jassen:

Gucci

Gucci is een wereldberoemd kledingmerk, bijna iedereen heeft wel eens gehoord van Gucci. In ieder geval van hun schoudertas of petjes. Gucci pakt plek één, omdat zoals velen weten Gucci een echt premium merk is. De winterjassen van Gucci zijn minimaal €1500 en oplopend tot €3500. Dit is natuurlijk extreem veel geld voor één jas. Ben je op zoek naar een jas die status uitstraalt en ontzettend veel geld kost? Dan ben je bij Gucci aan het juiste adres.

Phillip Plein

Philipp Plein is net als Gucci een echt premium merk, erg exclusief met vaak een groot logo van het bedrijf op de kleding. Bepaalde jassen van Philipp Plein worden voor ongeveer €2500 verkocht. Dit is extreem duur voor velen. Deze jassen zijn iets minder opvallend dan de items van Gucci, maar wel erg mooi en van hoge kwaliteit. De vraag is alleen: is het mij €2500 waard?

Pierre Balmain

Op nummer drie staat Pierre Balmain. Premium kleding is de core business. Pierre Balmain is een stuk minder bekend dan Gucci, maar is toch een groot merk dat verschillende jassen verkoopt met een hoge prijs. Deze jassen zijn tussen de €500 en €2000. Dit is duidelijk lager dan de prijs van Gucci. De goedkoopste jassen hier zijn nog redelijk betaalbaar.

Goedkopere merk jassen

Armani

Armani heeft verschillende jassen te koop. Dit bedrijf is aan de dure kant, maar is geen echte premium brand zoals Gucci. Armani heeft bijvoorbeeld jassen van €100 waar Gucci begint bij de €1500. Toch brengt het bedrijf Armani veel status met zich mee.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een relatief goedkoop merk voor de status die het heeft. Tommy Hilfiger is er namelijk is verschillende prijsklassen: van ongeveer €100 tot jassen van €300. Dit merk is zeer bekend en veel mensen willen deze jassen dan ook dragen. Voor de prijs is het dan ook zeker de moeite waard. Wil je merkkleding dragen en vind je een merk als Gucci te duur? Ga dan voor Tommy Hilfiger.